VRIENDINNENWEEKEND

Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.


INBEGREPEN IN DIT ARRANGEMENT

 • 1 Overnachting
 • 1x uitgebreid ontbijt
 • 1x High Tea
 • 1x Broodtaarten Lunch
 • 1x Een 3-gangen Diner
 • Cryptische fototocht
 • Wandeling
 • E-scooter puzzeltocht

Prijs: € 179 p.p. op basis van 2-personen op een kamer.

 • Op basis van een 3 personen op een kamer € 164,75 p.p.

Tijdens uw verblijf is er een gezamenlijke ruimte waar u bij elkaar kunt komen.

Toeslagen:

 • De prijs voor een extra overnachting met ontbijt is € 52,50 p.p.
 • 1-persoonskamertoeslag €39,50 per nacht per kamer.
 • Verblijf in juli en augustus toeslag € 15,00 per persoon per nacht.
 • Verblijf voor een hond kost € 7,50 per nacht.
 • Toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht.

De prijs van dit vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Programmavoorbeeld – dag 1

Dag 1
Rond 13.00 uur word je ontvangen bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom. Daarna is het inchecken in onze sfeervolle hotel chalets. Na het inchecken staat er een uitgebreide Veluwse broodtaarten lunch voor jullie klaar. Wij serveren u heerlijke rijkelijk belegde brood “taart punten” met verschillende soorten Veluwe producten waaronder Veluwse coppaham, Veluwe pate, en Veluwe kazen. Ook kunt u genieten van lekkere bospaddestoelensoep. Biologische appelsap en sinaasappelsap mag niet ontbreken.

Middag programma (Deze activiteit kan worden omgewisseld met de activiteit van dag 2)
De korte cryptische fototocht: Jullie worden onderling verdeeld in teams of jullie gaan als 1 team op pad, elk team krijgt 10 spannende opdrachten die vervuld moeten worden. Ieder team krijgt een camera mee, daarmee moet bewezen worden dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen. Deze ongeveer 2 uur durende tocht staat helemaal in het teken van gezelligheid en teamgeest. Je krijgt de foto’s mee als herinnering aan een spannende en zeker amusante ochtend of middag.

Borrelen en prijsuitreiking
Bij terugkomst rond 16.00 is er tijd om even rustig bij te komen van een prachtige wandeling over de Veluwe. Ook is het belangrijkste moment van de dag aangebroken. Welk team is het meest creatief en humoristisch? Wie gaat er vandoor met de prijs?

Diner 
Om 19.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant “Vale Nieuwe”. Wij serveren een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner. Na het diner kan er even gezellig gekletst worden bij de open haard of aan de bar.

Programmavoorbeeld – dag 2

Ontbijt 
Wij serveren een heerlijk ontbijt met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d’orange en een eitje.

Programma (Deze activiteit kan worden omgewisseld met de activiteit van dag 1)
Na het ontbijt staan de e-scooters voor jullie klaar en gaan jullie een unieke, prachtige e-scooter puzzeltocht doen (het kan zijn dat de activiteiten dit weekend worden omgewisseld in het programma. Dit wordt u van te voren medegedeeld). Voor de e-scooter puzzeltocht ontvang je een rugzak met benodigdheden om deze tocht te kunnen winnen. De GPS vertelt precies waar je naar toe moet. Eenmaal aangekomen bij dat punt, worden er een aantal vragen gesteld via de GPS. Maar let op! Als je het verkeerde antwoord geeft, word je de verkeerde kant opgestuurd. Daardoor maak je misschien meer meters dan het andere team (Jullie worden onderling verdeeld in teams of jullie gaan als 1 team op pad) en is de kans op winst verkeken. Voor het juist beantwoorden van de vragen ontvangt je munten. Verzamel zoveel mogelijk munten en zo min mogelijk kilometers!

High Tea
Om 13.30 uur serveren wij een Veluwse High Tea. Verschillende soorten thee, heerlijke luxe hapjes en meer…

Na de high tea zit helaas dit gezellige vriendinnenweekend erop.

 

Ontbijt & Lunch

Ons ontbijtbuffet is dagelijks voorzien van verse producten als diverse broodjes en soorten hartig en zoet beleg. Vanzelfsprekend ook koffie, thee, sap en zuivel. Voor de lunch hebben we onze speciale ovenheerlijk broodtaarten!

OVERNACHTEN

De kamers in onze lodges zijn van alle gemakken voorzien. U loopt vanuit uw kamer zo het bos in!

WANDELEN & FIETSEN​

Behalve wandelend kunt u ook op de fiets de Veluwezoom maar ook de loop van de IJssel verkennen. En wat denkt u van het nabij gelegen toeristische Zutphen en Doesburg? Deze Hanzesteden bieden musea, cultuur en oudheid in overvloed. Wandelkaarten bij ons beschikbaar. Huurfietsen a 10 euro per dag.

3-GANGEN DINER

We bieden individuele gasten een kleine menukaart en de dagschotel in onze gezellige bistro. Vraag vooraf naar het dagmenu en geef dieetwensen van tevoren door dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor dit arrangement