Bistro "Vale Ouwe"

Natuurlijk denken we bij PolySport ook aan de inwendige mens. Dat kan individueel in onze bistro met kleine kaart of natuurlijk in groepsverband. Wij zijn volledig ingericht voor groepslunches en -diners in de vorm van een buffet of bijvoorbeeld een barbecue.

Eetgelegenheid bieden we behalve in ons Bistro gedeelte ook op ons grote, deels overdekte, terras buiten of in een van onze zalen. Afhankelijk van groepsgrootte en weersomstandigheden altijd de juiste sfeer en plek voor uw gezelschap.

 

AANBOD

Lekker eten met familie, vrienden, vriendinnen, collega’s doe je in ons groepsrestaurant bij Polysport Activiteitenpark. Maar mocht u een feestje geven en liever op een andere locatie uw buffet willen aanbieden dan regelen wij dat ook! Kijk gerust hieronder in ons aanbod en vraag een offerte voor uw gelegenheid.

Ontbijt & Lunch

Ons ontbijtbuffet is dagelijks voorzien van verse producten als diverse broodjes en soorten beleg. Lunch in buffetvorm bieden we bijvoorbeeld met rijk belegde broodjes, overheerlijk soepje en een hete snack.

Diner op maat

We bieden individuele gasten een kleine menukaart en de dagschotel in onze gezellige bistro. Voor groepen stellen we een buffet voor in een van onze zalen of op het terras dat desgewenst wordt gevuld met de lekkerste gerechten uit onze keuken. 

Dranken arrangement

Uw gasten voorzien van drankjes is natuurlijk voorzien in een basisbehoefte. Dat kan behalve door middel van meteen afrekenen ook middels consumptiebonnen of op nacalculatie op één nota.

BUfFETTEN & BARBECUE

Wij stellen een buffet helemaal naar wens met u samen. Salades, verschillende soorten groenten en aardappels, vlees vis kip of helemaal vega!

Vraag vrijblijvend een offerte aan