Op slechts 15 minuten rijden van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied van de Veluwe, bieden we u de gelegenheid om goedkoop te vergaderen met een groep tot 100 personen. Op het 2 hectare grote bosrijke domein van de Veluwe bevindt zich onze goedkope vergaderlocatie, met meerdere flexibel in te delen zalen en het Chalethotel voorzien van unieke kamers. Daarnaast beschikt ons park over een activiteitenhal, gezellige bar, restaurant en tennisbanen. Alles ingrediënten zijn dus aanwezig voor een onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement.

Vele mogelijkheden om goedkoop te vergaderen op de Veluwe

Brainstormen, begroten of strategische plannen maken, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen? Los van de normale werkomgeving komen de mooiste zaken tot stand als u bij Polysport Activiteitenpark op de Veluwe komt vergaderen – en dat ook nog eens goedkoop. Bij ons kunt u, in alle rust, actief aan de slag, zowel indoor als outdoor. Want behalve onze schitterende doch goedkope vergaderlocatie, staan ook het natuurschoon van de Veluwe en de activiteitenhal tot uw beschikking voor vergadersessies of een sportieve ‘break’. Wij hebben alle faciliteiten in huis om uw vergadering of presentatie te laten slagen. Een kleine greep uit de voorzieningen:

  • Professionele audio/visuele ondersteuning;
  • Wifi;
  • Ontbijt, lunch, diner of buffet;
  • Gratis parkeergelegenheid;
  • Ontspannende activiteiten voor, tijdens of na uw vergadering;
  • Overnachtingsmogelijkheden;

Kies voor onze teambuilding trainingen

Heeft u tijdens een overleg op onze goedkope vergaderlocatie op de Veluwe een visie ontwikkeld of wilt u een veranderingstraject in met uw management en/of medewerkers? Onze goedkope vergaderlocatie op de Veluwe biedt ter ondersteuning teambuildingsactiviteiten en trainingen met verschillende doelstellingen aan. Uw team leert bijvoorbeeld anders samenwerken, deelnemers krijgen inzicht in hun eigen en elkaars leiderschapsvaardigheden, maar ook klantgerichtheid of het bepalen van core values kan aan bod komen. Hieronder vindt u een aantal teambuildingprogramma’s of ideeën waaruit u kunt kiezen.

Reserveer uw teambuildingsprogramma direct bij ons

Bent u op zoek naar een teambuildingsprogramma dat het beste bij uw vraagstelling past? Wij nodigen u graag uit voor een gesprek over uw doelstellingen en visie. Wij combineren teambuilding trainingen vaak met buitenactiviteiten en breaks. Onze ervaring is dat dit de meeste resultaten oplevert. Maximaal samenwerken en presteren staan binnen elk programma voorop. Klik op een van onderstaande activiteiten of arrangementen om direct een kijkje te nemen! Geïnteresseerd in teambuilding of goedkoop vergaderen in Dieren, op de Veluwe? Neemt u dan contact met ons op via de mail: info@polysport.nl of bel 0313-414971 voor het ontvangen van een persoonlijke offerte.