Elkaars sterke kanten benutten, acceptatie van verschillen en leren van elkaar – deze verwachtingen zijn de kern van de teambuilding activiteiten die wij op de prachtige Veluwe in Gelderland organiseren. Gedurende deze training worden dergelijke verwachtingen uitgesproken en beoefend. De leeromgeving is bij mooi weer in het bos en bij regen in de indoor activiteitenhal. De leermiddelen zijn de oefeningen uit de sport- en spelwereld van Peter Oversteegen. Je zult verrast zijn over de keuze uit meer dan 60 verschillende oefeningen die op jouw wensen zijn toegespitst. Met vele activiteiten in de prachtige natuur van de Veluwe is teambuilding nog nooit zo prettig geweest!

Kies voor de beste locatie voor teambuilding in Gelderland

De locatie van Activiteitenpark Veluwse Poort is prachtig gelegen aan de Veluwe in Gelderland; perfect om prettig te vergaderen, aan teambuilding te doen of een fijn bedrijfsfeest te organiseren. Als je samen met jouw managers of medewerkers een veranderingstraject in gang wilt zetten, kunnen wij dit perfect ondersteunen met de leukste teambuilding activiteiten van Gelderland, direct bij ons op de Veluwe! Wist je bijvoorbeeld dat wij sinds kort een spannende Escaperoom hebben? De Kolenmijn is een spannend avontuur waarbij het gehele team de krachten moet bundelen om de mijnschacht te verlaten! Ook voor andersoortige teambuilding kun je op onze locatie in Gelderland uitstekend terecht. Hieronder vind je een aantal teambuildingprogramma’s of ideeën waaruit je kunt kiezen.

Reserveer jouw teambuildingsprogramma direct bij ons

Nog zoekende naar de teambuilding activiteiten bij ons op de Veluwe die het beste bij jouw doelstellingen en visie aansluiten? De teambuildingtrainingen die wij in Dieren, in Gelderland, organiseren combineren wij vaak met buitenactiviteiten en breaks – zo houden wij iedereen actief en geëngageerd! Samenwerken en presteren; dit zijn de kernpunten van ons programma. Ook voor overnachtingen kun je bij ons terecht. Interesse? Neem dan contact met ons door een e-mail te sturen naar info@veluwsepoort.nl of bel naar 0313-414971.

Contactformulier

Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren

+31 (0)313-414971

info@veluwsepoort.nl

PolySport B.V.
h.o.n. Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89 
6952GD Dieren
KvK# 09055311
BTW#
NL 006061072B01