Activiteitenpark Veluwse Poort in Dieren (Gelderland) kent oneindig veel mogelijkheden voor de invulling van een actief personeelsuitje of bedrijfsfeest op de Veluwe. Onze sfeervolle locatie ligt aan de rand van de Veluwe in Gelderland. Ons bijzondere activiteitenaanbod, het heerlijke eten en onze gezellige, enthousiaste medewerkers maken Activiteitenpark Veluwse Poort dé locatie voor een unieke en onvergetelijke dag of meerdaags bedrijfsuitje.

Vele mogelijkheden voor jouw personeelsuitje op de Veluwe

Zowel indoor als outdoor bieden wij voor iedereen geschikte activiteiten voor jouw bedrijfsuitje of personeelsuitje op de Veluwe in Gelderland. Wij bieden diverse indooractiviteiten aan in onze activiteitenhal. Daarnaast hebben wij een outdoor-terrein, waar wij ook diverse activiteiten aanbieden. Ook voor een heerlijk buffet, een gezellige borrel, een vergaderarrangement of een overnachting in een Finse chalet ben je bij ons aan het goede adres. Alle onderdelen van jouw personeelsuitje zijn zowel los als in combinatie te boeken.

KEUZE UIT VERSCHILLENDE ARRANGEMENTEN

Naast recreatie ben je voor teambuilding bij Activiteitenpark Veluwse Poort ook helemaal goed! Inspirerende vergaderarrangementen kun je combineren met een bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit op de Veluwe. Activiteitenpark Veluwse Poort werkt samen met teambuildingspecialisten uit de regio. Wil je beter samenwerken met collega’s? Of wil je de leiderschapskwaliteiten verbeteren van jouw managers? Vraag naar de mogelijkheden. Ook kun je jouw bedrijfsuitje of personeelsuitje afsluiten met een overnachting in één van onze Finse chalets aan de rand van de Veluwe. Deze locaties zijn tevens zeer geschikt als groepsovernachting. Activiteitenpark Veluwse Poort biedt jou de leukste opties voor je bedrijfsuitje in Gelderland! Wat dacht je van een personeelsfeest met een thema? Of met een leuke spelshow zoals Ik Hou van Holland of de Après ski quiz? Zo vul je jouw bedrijfsuitje, personeelsuitje, vergaderarrangement, teambuildingdag of groepsovernachting op de Veluwe geheel naar eigen wens in.

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

Bekijk de diverse mogelijkheden voor de invulling van jouw personeelsuitje hieronder en vraag direct online een offerte aan! Uiteraard denken wij graag met je mee over een programma voor jouw personeelsuitje dat aansluit bij je wensen en budget. Neem gerust contact met ons op via de mail: info@veluwsepoort.nl of bel 0313-414971. Wij staan je graag te woord!

PolySport B.V.
h.o.n. Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89 
6952GD Dieren
KvK# 09055311
BTW#
NL 006061072B01

 

Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren

+31 (0)313-414971

info@veluwsepoort.nl

Contactformulier