Veluwse Poort Lodges

Veluwse Poort ligt aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten.

3-persoons Cabine
De Cabines zijn van alle gemakken voorzien!

Vanuit uw kamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom via een poort achter de lodges. In de lente en zomer raakt u betoverd door het vele groen en bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap met duidelijke sporen van het alom aanwezige wild. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!

De accommodatie
Wij beschikken over diverse authentieke Lodges die zijn onderverdeeld in sfeervolle ruime Cabines, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn verwarmd en voorzien van 2+1 losse bedden inclusief bedden- en linnengoed, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Ontbijt & Diner
Een ontbijt boekt u al voor € 13,50 p.p. en bestaat onder voorbehoud uit: Diverse verse broodjes, croissants, beschuit, ontbijtkoek, crackers, vers fruit,  kaas, vleeswaren, brie, zoet beleg, yoghurtjes en cruesli, gekookt eitje, roerei met spek, tomaat, komkommer, koffie, thee, biologische jus d’orange, appelsap en melk. Uiteraard kunt u ook terecht voor een stevige lunch en/of diner. Vraag naar het actuele menu!

Nu boeken!