Wil je graag een outdoor bedrijfsuitje op de Veluwe organiseren met jouw medewerkers? Je kunt bij Activiteitenpark Veluwse Poort in Dieren uitstekend terecht voor een breed scala aan activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van langlaufen, een fototocht, klootschieten of een puzzeltocht op de e-scooter? Slecht weer? Geen probleem – dan verhuizen we gewoon naar binnen in onze ruime activiteitenhal! Voor welk indoor of outdoor bedrijfsuitje op de Veluwe kies jij?

De allerleukste outdoor bedrijfsuitjes op de Veluwe

Om jouw bedrijfsuitje zo leuk mogelijk te maken, organiseren wij vele indoor en outdoor activiteiten op onze locatie nabij de Veluwe. Voor onze buitenactiviteiten hebben wij een groot terrein, met het natuurgebied nabij voor de vele tochten die wij organiseren. Als het weer niet geschikt is voor een outdoor activiteit stellen wij onze activiteitenhal beschikbaar voor een leuk bedrijfsuitje binnen. Bij Activiteitenpark Veluwse Poort kun je er tevens voor kiezen om een heerlijk buffet, gezellige borrel of zelfs een overnachting in een Fins chalet toe te voegen aan jouw dagje uit! Wij komen je graag tegemoet.

Reserveer jouw outdoor bedrijfsuitje direct

Als je meer wilt weten over de activiteiten waaruit je kunt kiezen voor jouw bedrijfsuitje, bekijk dan het volledige overzicht op onze website. Weet je welke activiteit je interesseert, dan is het mogelijk om direct online een offerte aan te vragen. Indien gewenst kunnen we met je meedenken om een programma op te stellen dat exact bij jouw wensen en budget aansluit. Wil je direct contact met ons opnemen, dan kunt je ons e-mailen op info@veluwsepoort.nl of bellen naar 0313-414971.

Contactformulier

Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren

+31 (0)313-414971

info@veluwsepoort.nl

PolySport B.V.
h.o.n. Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89 
6952GD Dieren
KvK# 09055311
BTW#
NL 006061072B01