De outdoor activiteiten die wij op de prachtige Veluwe organiseren staan in het teken van actief plezier beleven. Of je nu langskomt voor een bedrijfsuitje, kinder- of familiefeestje, teambuilding of andere gelegenheid; wij hebben altijd het leukste vermaak voor iedere situatie. Wil je actief bezig zijn met vrienden of collega’s of gezellig buiten borrelen? Bij Activiteitenpark Veluwse Poort in Dieren is er voor ieder wat wils!

Leuke outdoor activiteiten op de Veluwe vindt u nergens

Activiteitenpark Veluwse Poort heeft een geweldige locatie aan de Veluwe; je vindt bij ons de rust om effectief te vergaderen, maar ook om lekker sportief outdoor activiteiten te ondernemen. Of je nu bij ons een teambuilding-sessie aan het doen bent met collega’s of een familiefeestje gaat organiseren; wij zetten voor ieder gezelschap een perfect tijdverdrijf op touw. De Veluwe is het perfecte gebied voor het ondernemen van allerhande outdoor activiteiten, zoals langlaufen of een spannende fototocht! Mocht het weer niet geschikt zijn voor buitenactiviteiten, niet getreurd. Sinds kort hebben wij namelijk een spannende Escaperoom op ons terrein! In De Kolenmijn moet het gehele team samenwerken om de mijnschacht te ontsnappen! Bij al onze indooractiviteiten is plezier voor jong en oud gegarandeerd.

Boek direct jouw activiteit

Het is mogelijk om bij ons direct bijzondere outdoor activiteiten op de Veluwe reserveren. Kies hierbij uit meer dan 50 verschillende arrangementen. Geïnteresseerd in het ontvangen van een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@veluwsepoort.nl of bel naar 0313-414971.

Contactformulier

PolySport B.V.
h.o.n. Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89 
6952GD Dieren
KvK# 09055311
BTW#
NL 006061072B01

 

Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren

+31 (0)313-414971

info@veluwsepoort.nl