Als je samen met uw gezelschap outdoor activiteiten in het prachtige Gelderland wilt ervaren, zit je bij ons goed. Wij hebben altijd het perfecte tijdverdrijf, of je nu een bedrijfsuitje, kinder- of familiefeestje, teambuilding of andere gelegenheid organiseert. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere sessie bijlwerpen? Of misschien ben je wel meer gesteld op een prachtige wandeltocht door de natuur. Activiteitenpark Veluwse Poort in Gelderland biedt je al deze outdoor activiteiten en meer!

Zeer gevarieerde indoor en outdoor evenementen in Gelderland

Activiteitenpark Veluwse Poort ligt in Dieren, vlakbij de Veluwe; het mooiste natuurgebied van Gelderland en een uitstekende plek om outdoor activiteiten te organiseren. Als je bij ons een teambuilding-sessie komt doen of een familiefeestje organiseert, spelen wij hier uitstekend op in. Onze outdoor activiteiten zoals langlaufen of klootschieten bieden jou een heerlijk actieve middag, terwijl een escapetour of puzzeltocht perfect geschikt zijn voor een rustiger evenement. Wil het weer niet meewerken, dan maken wij gebruik van onze indoor hal om dit te ondervangen. Wij hebben zelfs sinds kort een spannende Escaperoom; De Kolenmijn. Het gehele team moet hier samenwerken om uit de mijnschacht te ontsnappen – plezier gegarandeerd!

Jouw outdoor activiteit, gemakkelijk geboekt

Outdoor activiteiten in Gelderland kun je bij ons gemakkelijk reserveren. Kies hierbij uit meer dan 50 verschillende arrangementen. Ook graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@veluwsepoort.nl of te bellen naar 0313-414971.

Contactformulier

Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren

+31 (0)313-414971

info@veluwsepoort.nl

PolySport B.V.
h.o.n. Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89 
6952GD Dieren
KvK# 09055311
BTW#
NL 006061072B01