Bij Activiteitenpark Veluwse Poort vind je vele mogelijkheden voor een indoor bedrijfsuitje op de Veluwe. Je vindt onze sfeervolle locatie in Dieren, aan de rand van Veluwe in Gelderland. Wij hebben een bijzonder activiteitenaanbod, met activiteiten zoals langlaufen, pistoolschieten, Segway-rijden en zelfs een heuse Escaperoom! Activiteitenpark Veluwse Poort is dé locatie op de Veluwe voor een heerlijk indoor of outdoor bedrijfsuitje.

Wat is er allemaal mogelijk voor een indoor bedrijfsuitje op de Veluwe?

Zowel voor een indoor als een outdoor bedrijfsuitje bieden wij uiteenlopende activiteiten op de Veluwe, geschikt voor iedereen. Een indoor bedrijfsuitje organiseren wij doorgaans in onze zeer ruime activiteitenhal. Daarnaast hebben wij een buitenterrein, waar wij onze outdoor activiteiten aanbieden. Wil je naast de activiteit ook een heerlijk buffet, gezellige borrel of een overnachting in een Fins chalet bij jouw indoor bedrijfsuitje betrekken? Bij Activiteitenpark Veluwse Poort is het allemaal mogelijk!

Boek direct de activiteiten voor jouw bedrijfsuitje

Op onze website vind je een compleet overzicht van de opties voor meer inzicht in de diverse mogelijkheden voor de invulling van bedrijfsuitjes. Ook is het mogelijk om direct online een offerte aan te vragen! Uiteraard denken wij graag met je mee over een programma dat bij jouw wensen en budget aansluit. Neem gerust contact met ons op via de mail: info@veluwsepoort.nl of bel 0313-414971. Wij staan je graag te woord!

Contactformulier

Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren

+31 (0)313-414971

info@veluwsepoort.nl

PolySport B.V.
h.o.n. Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89 
6952GD Dieren
KvK# 09055311
BTW#
NL 006061072B01