Activiteitenpark Veluwse Poort in Gelderland is dé locatie voor indoor activiteiten op en nabij de Veluwe. Je vindt ons in Dieren te Gelderland, waar wij een fantastisch terrein hebben voor allerlei bezigheden. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij doen het. Wat dacht je van een middag bijlwerpen? Of wil je toch liever de natuur in op een Segway of e-scooter? Of je nu kiest voor indoor of outdoor activiteiten, wij regelen het vermaak voor jouw evenement nabij de Veluwe vriendelijk en professioneel. Kom je ook?

Indoor activiteiten, voor een regenachtige dag op de Veluwe

Als het weer er niet naar staat om het natuurgebied in te trekken, ondervangen wij dat gemakkelijk voor jou. Bij ons in de activiteitenhal kun je jezelf uitstekend vermaken met activiteiten zoals wandklimmen, curling of zelfs schieten met luchtdrukpistolen! Naast de activiteiten kunnen wij voor jou ook een heerlijk buffet, gezellige borrel of een overnachting organiseren als je dat wenst. Bij Activiteitenpark Veluwse Poort denken we graag met je mee om jouw programma exact af te stemmen op je groep, budget en specifieke wensen. Zo is het mogelijk om een teambuildinguitje bij ons te organiseren, maar kun je ook voor een familiedag bij ons terecht.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wil je graag meer weten over de activiteiten die wij indoor en outdoor organiseren op onze locatie bij de Veluwe? Kijk dan op onze website. Bij ons is het ook mogelijk om direct online een offerte aan te vragen! Heb je nog specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail naar info@veluwsepoort.nl of met een telefoontje naar 0313-414971. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Contactformulier

Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren

+31 (0)313-414971

info@veluwsepoort.nl

PolySport B.V.
h.o.n. Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89 
6952GD Dieren
KvK# 09055311
BTW#
NL 006061072B01