Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor een gezellige groepsovernachting met familie, vrienden of collega’s, dan is Activiteitenpark Veluwse Poort op de Veluwe dé locatie waar je zowel activiteit als ontspanning vindt. Bij ons combineer je verschillende activiteiten met groepsovernachtingen en geniet je van heerlijk eten en drinken. Je slaapt in Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte kamers, allemaal met eigen ingang! Zo zijn zowel gezelligheid als privacy gegarandeerd.

Kies voor een groepsovernachting op een prachtige locatie op de Veluwe

Activiteitenpark Veluwse Poort is gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Zo is onze groepsaccommodatie gevestigd op een van de mooiste gebieden van de Veluwe. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is Nationaal Park Veluwezoom ook een van de meest afwisselende gebieden. ‘s Zomers raak je betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten tijdens jouw groepsovernachting op de Veluwe. Ook vanuit je hotelkamer kun je prachtige wandel- en fietstochten maken! Je hebt rechtstreeks toegang tot de Veluwe, via een poort met cijfercode achter de groepsaccommodatie.

Sfeervolle kamers voor elk gezelschap

Onze groepsaccommodatie beschikt over vier sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. Alle kamers zijn voorzien van drie losse bedden (inclusief beddengoed en linnengoed), een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis Wifi. Deze zijn beschikbaar tegen deze prijzen:

  • 1-persoonskamer € 59,50
  • 2-persoonskamer € 59,50
  • 3-persoonskamer € 73,50
  • 4-persoonskamer € 89,50 (extra bedden geschikt voor kinderen t/m 11 jaar)

Alle prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Ook geldt op vrijdagen en zaterdagen een toeslag van € 10,- per kamer. Een ontbijt boek je al voor € 11,50 per persoon; je krijgt diverse verse broodjes, hele oerbroden, croissants, kaas, vleeswaren, zoet beleg, yoghurtjes en cruesli, gekookt eitje, tomaat, komkommer, koffie, thee, biologische jus d’orange, appelsap en melk.

Boek direct jouw verblijf

Ook zin gekregen in een sfeervolle groepsovernachting op de Veluwe met collega’s of familie? Reserveer dan direct online! Uiteraard komen wij je graag tegemoet bij jouw wensen waar dit mogelijk is. Neem daarvoor contact met ons op via de mail: info@veluwsepoort.nl of bel 0313-414971. Wij staan je graag te woord!

PolySport B.V.
h.o.n. Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89 
6952GD Dieren
KvK# 09055311
BTW#
NL 006061072B01

 

Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren

+31 (0)313-414971

info@veluwsepoort.nl

Contactformulier