Wil je een familiedag organiseren in de prachtige natuur van de Veluwe? Voor de allerleukste arrangementen kies je Activiteitenpark Veluwse Poort! Of je nu lekker wilt komen borrelen en overnachten of zin heeft in een actieve dag; wij regelen het voor je. Altijd professioneel, met volop aandacht voor uw wensen. Naast een familie-uitje kun je op onze prachtige locatie bij de Veluwe ook perfect een bedrijfsuitje, kinderfeestje of teambuilding-sessie houden. Ongeacht de sfeer of de gasten; wij hebben altijd het leukste vermaak voor iedere situatie.

Een familiedag vol vermaak, heerlijk eten en drinken op de Veluwe

Activiteitenpark Veluwse Poort ligt prachtig gelegen in Dieren, nabij de Veluwe; sportief outdoor activiteiten ondernemen voor jouw familie-uitje of familiedag was nog nooit zo leuk. De Veluwe is immers hét gebied voor het ondernemen van buitenactiviteiten zoals bijlwerpen, handboogschieten of pistoolschieten! Mocht het weer niet geschikt zijn voor outdoor activiteiten, dan hebben wij voldoende ruimte om een vervangende indoor activiteit te organiseren. Combineer jouw actieve of minder actieve programma met een heerlijk buffet, een diner in ons restaurant ‘de Admiraal’, of borrel gezellig na op ons sfeervolle terras of in onze bar. Daarnaast is het ook mogelijk je familie-uitje te combineren met één of meerdere overnachtingen in onze Finse chalets nabij de Veluwe. Elk chalet bevat vier hotelkamers, met elk een eigen ingang en sanitair. Onze vriendelijke en enthousiaste medewerkers staan tot je beschikking, zodat je zelf ook kunt genieten van jouw uitje!

Al jouw activiteiten op één locatie

Al onze activiteiten zijn zowel los als in combinatie te boeken. Zo kun je jouw familie-uitje of familiedag op de Veluwe helemaal naar eigen wens invullen. Bekijk de diverse mogelijkheden voor de invulling van je familiedag of familieweekend hieronder. Vraag direct online een offerte aan, ook als je een bedrijfsuitje wilt organiseren! Uiteraard denken wij graag met je mee over een programma dat aansluit bij jouw wensen en budget. Neem gerust contact met ons op via e-mail op info@veluwsepoort.nl of bel 0313-414971. Wij staan je graag te woord!

Contactformulier

Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren

+31 (0)313-414971

info@veluwsepoort.nl

PolySport B.V.
h.o.n. Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89 
6952GD Dieren
KvK# 09055311
BTW#
NL 006061072B01